Kayla MCBRIDE, ABD Milli Takımı’na Çağrıldı

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın WNBA patenli oyuncusu Kayla MCBRIDE, ABD Milli Kadın Basketbol Takımı’na çağrıldı.
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübünden yapılan açıklamada, başarılı oyuncunun İspanya’da 2018 yılında düzenlenecek Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonasında mücadele edecek olan ABD Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldığı bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi ile geçtiğimiz sezon Türkiye Süper Ligi, Türkiye Federasyon Kupası ve EuroCup kupalarının kazanılmasında önemli rol oynayan Kayla MCBRIDE’ın, ABD Kadın Milli Takımı Başantrenörü Clark HEARD tarafından kadroya davet edildiği belirtilirken, MCBRIDE’ın Eylül ortasında ABD Milli Takımı’nın ilk çalışmasını
yapacağı kampa katılacağı duyuruldu.

Zafer KALAYCIOĞLU: “Ne kadar Doğru bir Transfer Yaptığımızın Göstergesi…”
Kayla MCBRIDE’ın ABD Milli Takım aday kadrosuna çağrılmasını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer KALAYCIOĞLU, transfer adına doğru kararlar aldıklarının örneği olduğunu dile getirdi.

MCBRIDE’ın kendini geliştirdiği için ABD Milli Takıma çağrıldığını ifade eden Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Geleceği görmek önemli. Geleceği görebildiğiniz zaman doğru kararlar vermiş oluyorsunuz. Kayla MCBRIDE’da bizim ne kadar doğru bir transfer ettiğimizin göstergesi. Doğru kararlar aldığımızın örneği” şeklinde konuştu.

“Kayla çalışkanlığı ile örnek olan bir sporcu oldu her zaman” diyen KALAYCIOĞLU, her şeyin çalışarak başarılabileceğini ve hedeflere ulaşılabileceğini söyled

Post Author: cagri