Ahmet DAĞER Yakın Doğu Üniversitesi’nde!

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı kadrosunu tecrübeli oyuncu Ahmet DAĞER’i transfer ederek güçlendirme kararı almıştır.

Antrenör Halit KIRYAĞDI’nın görüşü:
Kadromuzu güçlendirmeye bugün Ahmet Dağer’in transferiyle başlamış bulunuyoruz. Sadece tecrübeli iyi bir oyuncu değil, aynı zamanda çalışkanlığı ve yaşam tarzı ile örnek bir sporcuyu kazanmış olduk. Ahmet sahada her şeyini veriyor ve en önemlisi kazanmayı biliyor. Birden fazla pozisyonda verimli oynayabiliyor olması bize kadroda inanılmaz bir esneklik kazandıracak. Geçen yıl takımı kupayı kazanırken yüksek bir performans sergilemişti, bu yıl bunu her kulvarda tekrarlayacağından eminim.

Oyuncu Ahmet DAĞER’in görüşü:
Başarılı geçen bir sezonun ardından Yakın Doğu Üniversitesi’ne transfer olduğum için çok mutluyum. İnandığım, çok iyi anlaştığım bir koç ve sistem olması beni en çok cezbeden taraf oldu. Kadroda çok kaliteli oyuncular var ve herzamanki gibi şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir oluşum olacağından hiç şüphem yok. Yine çok çalışarak bu uzun ve zor yolda tecrübelerimi ortaya koymaya çalışacağım. Yakın Doğu Üniversitesi’nde hedef her zaman zirve ve şampiyonluktur. Bu yıl da sonuna kadar bu hedefi kovalayıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz.

Post Author: Orhan ÖZKILIÇ